19:30

HBK 1

Referat: HBK 2 - HBK 1

1a perioden är jämn och slutar 1-2

1-0 görs redan efter 28 sekunder av #69 Daniel Oskarsson assisterad av #23 Dan Johansson.
Kvitteringen trillar in 4.36 görs av kvällens poängkung #66 Jakob Johansson ass. #29-
en för kvällen tryout spelare vid namn Rickard Rydén
1-2 kommer 17.39 in i perioden och görs av #91 Robin Kullman ass #66 Johansson

2a perioden slutar 0-3

1-3 görs av #66 Johansson ass. #52 Joel Johannesson, tiden är då 2.45
nästa mål assisteras av samma Joel till samma Jakob, som sätter 1-4 i nätmaskorna tiden 5.10.
#9 i bortalaget Adam Wennerlund drar på sig 2 min för hooking 13 min in i 2a perioden, minuten senare får hemmalaget ett lagstraff för 6 man på isen vilket sitts av av #13 Stefan Gustavsson.
I slutskedet av perioden åker även hemmalagets stjärnspelare #94 Jakob Miletti ut 2 min för att ha åkt på målvakten.
19.47 gör HBK 2 mål i PP, 1-5 på tavlan efter 2a perioden, genom mål av gissa vem... #66 Jakob Johansson!

3e perioden slutar 0-3

8.22 in i den 3e perren så gör en för kvällen stekhet målskytt mål igen, #66 sätter 1-6 i maskorna och 10.34 är det dags för #52 Joel Johannesson att utöka sitt lags ledning än mer, 1-7 upp på tavlan. Assist på #91 Kullman och #18 Emil Wennerlund.
Sedan följer det ett par utvisningar, 12.20 åker hemmalagets #23 Dan Johansson ut 2 min för slashing.
14.51 åker #77 Stefan Oskarsson ut 2 min för samma förseelse, dock så får han dubbla utvisningar på tavlan. Kanske pga att han bjöds på kaffe under tiden han satt av sitt straff?!
På bilden ser man en kaffedrickande Oskarsson i en liten mugg!
17.55 gör #52 Joel Johannesson kvällens sista mål och fastställer slutresultatet till det något ojämna 1-8, assisterad av #18 Emil Wennerlund.
18.47 åker bortalagets #66 ut för Jakob Johansson ut 2 min. Han hade väl helt enkelt vart allt för het denna kväll och behövde svalka av sig en stund innan duschen väntade.
HBK 1 gjorde kvällens första mål redan i första spelminuten, men sen var det HBK 2 för hela slanten denna afton. Vi får hoppas på en jämnare tillställning målmässigt vid nästa tillfälle.

Kvällen domare Kevin Brandt, Elon Kulmala & Lucas Folkeson gör en bra match och stort tack till Glenn Jönsson, Jesper Olsson som hjälper undertecknad i speakerbåset!